Gelanggang Tutup Main Bunder Gelombang

Keterangan Singkat:

Produk dolanan klasik liyane, kabeh wong kudu gumantung ing upaya dhewe kanggo minggat ing ndhuwur gunung utawa geser mudhun. Cocog kanggo kabeh pangguna saka bocah tekan wong diwasa, kebak seneng lan tantangan. Ayo anak ing perjuangan kanggo menek lan nyenengi ing musim gugur bisa nemu kabungahan sing padha.


Detail Produk

Tags Product

Produk dolanan klasik liyane, kabeh wong kudu gumantung ing upaya dhewe kanggo minggat ing ndhuwur gunung utawa geser mudhun. Cocog kanggo kabeh pangguna saka bocah tekan wong diwasa, kebak seneng lan tantangan. Ayo anak ing perjuangan kanggo menek lan nyenengi ing musim gugur bisa nemu kabungahan sing padha.

bY8g8XFLeOWDwLO7nVZ88fr-h_j9gBAU_X91t4Mrw-wibUo1QMp-3YaSM8WRZm79joJrvItByyS4HHaWdXyO_I7F0UeCRQYMHlogzbt7GHgNNiIYVnHvzugZCuBITtvjski7YaLlHpkrQUr5euoQrg_副本
Volcano Slide Indoor Playground4
Volcano Slide Indoor Playground1
Volcano Slide Indoor Playground5
Volcano Slide Indoor Playground3
Volcano Slide Indoor Playground7

Geser gunung minangka produk sing angel banget kanggo bocah-bocah, sing kudu kerja keras nganti tekan pucuk, lan bisa nyenengake ganda kaping pindho nalika geser.

Geser gunung berapi digawe saka bahan sing berkualitas lan tahan lama, lan bahan lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Cocog kanggo

Taman hiburan, blanja, pasar, taman kanak-kanak, pusat perawatan / taman kanak-kanak, restoran, komunitas, rumah sakit dll

Materi

(1) Plastics bagean: LLDPE, HDPE, Eco-friendly, awet

(2) Pipa Galvanis: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm utawa luwih, ditutupi nganggo padam busa PVC

(3) Sisih alus: kayu ing jero, spons fleksibel dhuwur, lan tutup PVC sing dicabut api kanthi apik

(4) Tikar Lantai: Tikus EVA sing ramah Eco, ketebalan 2mm,

(5) Nets Safety: Wadhi berlian lan pirang-pirang warna pilihan, netting safety nilon

Pengemasan

Film PP standar kanthi katun ing njero. Lan sawetara dolanan sing dikemas ing karton

Instalasi

Proses pemasangan, kasus proyek, lan video instalasi, layanan instalasi opsional

Sertifikat

Laporan CE, EN1176, TUV, ISO9001, ASTM1918, kualifikasi AS3533

Apa sing kudu dituku sadurunge tuku desain gratis?
1. Yen ora ana alangan ing area dolanan, mung wenehi dawane & lebar & dhuwur, lawang mlebu lan metu saka wilayah dolanan cukup.

2. Pameli kudu menehi gambar CAD sing nuduhake dimensi area dolanan tartamtu, menehi tandha lokasi lan ukuran kolom, entri & exit.

Lukisan tangan sing jelas ditrima uga.

3. Kasedhiya tema, lapisan, lan komponen dolanan ing njero yen ana.

Wektu produksi

3-10 dina kerja kanggo urutan standar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita