Puteran Kanak-kanak

Keterangan Singkat:

Ing Playgorund Sports Toddler iki, kita nggabungake macem-macem olahraga bal, kayata bal-balan, basket, olahraga trek & lapangan lan senam, kanthi papan wisata, ngidini bocah-bocah seneng seneng-seneng kanthi olahraga ing papan sing winates, lan bisa main ing gampang ing aman lan mesra alam sing dilindhungi dening peralatan alus.


Detail Produk

Tags Product

Taman dolanan digawe saka bahan sing apik lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Cocog kanggo

Taman hiburan, blanja, pasar, taman kanak-kanak, pusat perawatan / taman kanak-kanak, restoran, komunitas, rumah sakit dll

Materi

(1) Plastics bagean: LLDPE, HDPE, Eco-friendly, awet

(2) Pipa Galvanis: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm utawa luwih, ditutupi nganggo padam busa PVC

(3) Sisih alus: kayu ing jero, spons fleksibel dhuwur, lan tutup PVC sing dicabut api kanthi apik

(4) Tikar Lantai: Tikus EVA sing ramah Eco, ketebalan 2mm,

(5) Nets Safety: Wadhi berlian lan pirang-pirang warna pilihan, netting safety nilon

Apa sing kudu dituku sadurunge tuku desain gratis?

1. Yen ora ana alangan ing area dolanan, mung wenehi dawane & lebar & dhuwur, lawang mlebu lan metu saka wilayah dolanan cukup.

2. Pameli kudu menehi gambar CAD sing nuduhake dimensi area dolanan tartamtu, menehi tandha lokasi lan ukuran kolom, entri & exit.

Lukisan tangan sing jelas ditrima uga.

3. Kasedhiya tema, lapisan, lan komponen dolanan ing njero yen ana.

Pengemasan

Film PP standar kanthi katun ing njero. Lan sawetara dolanan sing dikemas ing karton

Instalasi

Proses pemasangan, kasus proyek, lan video instalasi, layanan instalasi opsional

Sertifikat

Laporan CE, EN1176, TUV, ISO9001, ASTM1918, kualifikasi AS3533

Wektu produksi

3-10 dina kerja kanggo urutan standar







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita