Geser Maze

Keterangan Singkat:

Ing papan dolanan, bocah-bocah asring narik kawigaten hormon yaiku slide, kita nyelehake luwih saka 10 jinis slide, warna lan macem-macem slide, liwat desain ruang kreatif lan estetika menyang taman permainan, nggawe taman slide sing ora bisa kesel. muter, slide karnaval produk inovasi lan kesan visual sing kuwat, uga nggawe taman tema njero ruangan dadi fokus kutha.


Detail Produk

Tags Product

Ing papan dolanan, bocah-bocah asring narik kawigaten hormon yaiku slide, kita nyelehake luwih saka 10 jinis slide, warna lan macem-macem slide, liwat desain ruang kreatif lan estetika menyang taman permainan, nggawe taman slide sing ora bisa kesel. muter, slide karnaval produk inovasi lan kesan visual sing kuwat, uga nggawe taman tema njero ruangan dadi fokus kutha.

Slide Carnival Indoor Playground3

Geser tansah dadi peralatan sing paling apik kanggo bocah-bocah ing peralatan dolanan, dhuwur lan mripat ing lapangan kanggo nggawe lanskap sing apik, bakal dadi fokus, mula aja nganti lali bocah-bocah ora lali.

Slide karnaval digawe saka bahan sing berkualitas lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Geser tansah dadi peralatan sing paling apik kanggo bocah-bocah ing peralatan dolanan, dhuwur lan mripat ing lapangan kanggo nggawe lanskap sing apik, bakal dadi fokus, mula aja nganti lali bocah-bocah ora lali.

Slide karnaval digawe saka bahan sing berkualitas lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Cocog kanggo

Taman hiburan, blanja, pasar, taman kanak-kanak, pusat perawatan / taman kanak-kanak, restoran, komunitas, rumah sakit dll

Materi

(1) Plastics bagean: LLDPE, HDPE, Eco-friendly, awet

(2) Pipa Galvanis: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm utawa luwih, ditutupi nganggo padam busa PVC

(3) Sisih alus: kayu ing jero, spons fleksibel dhuwur, lan tutup PVC sing dicabut api kanthi apik

(4) Tikar Lantai: Tikus EVA sing ramah Eco, ketebalan 2mm,

(5) Nets Safety: Wadhi berlian lan pirang-pirang warna pilihan, netting safety nilon

Pengemasan

Film PP standar kanthi katun ing njero. Lan sawetara dolanan sing dikemas ing karton

Instalasi

Proses pemasangan, kasus proyek, lan video instalasi, layanan instalasi opsional

Sertifikat

Laporan CE, EN1176, TUV, ISO9001, ASTM1918, kualifikasi AS3533

Apa sing kudu dituku sadurunge tuku desain gratis?

1. Yen ora ana alangan ing area dolanan, mung wenehi dawane & lebar & dhuwur, lawang mlebu lan metu saka wilayah dolanan cukup.

2. Pameli kudu menehi gambar CAD sing nuduhake dimensi area dolanan tartamtu, menehi tandha lokasi lan ukuran kolom, entri & exit.

Lukisan tangan sing jelas ditrima uga.

3. Kasedhiya tema, lapisan, lan komponen dolanan ing njero yen ana.

Wektu produksi

3-10 dina kerja kanggo urutan standar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita