SERVISES

Perencanaan Master

Kanggo sampeyan milih proyek hiburan sing paling cocog lan fasilitas fungsional, perencanaan line ruang lan penempatan peralatan.

Desain Konsep

Kita nggunakake metode desain fusi kanggo nggabungake peralatan playground lan situs klien supaya bisa nggabungake nggabungake gaya ruang lan peralatan

Pengembangan Desain

Rancang desain jero, supaya kasus sampeyan luwih lengkap lan akurat, kanthi luwih rinci lan kreatifitas.

Desain Produk

Kita nggunakake gambar produksi lan gambar konstruksi kanggo njamin keamanan lan keandalan produk.

Produksi & Instalasi

Minangka produsen profesional, kita duwe tim produksi internal lan konstruksi internal supaya bisa mesthekake yen proyek sampeyan bisa rampung kanthi cepet.

Manajemen Proyek

Preduli babagan proyek sampeyan, kita duwe tim darmabakti kanthi akeh pengalaman proyek skala gedhe kanggo mbantu sampeyan menehi wektu kanthi nggunakake cara manajemen ilmiah.

Sawise Layanan Penjualan

Kita duwe sistem jaminan sawise dodolan, dhukungan tim sales sing kuwat, lan menehi solusi sawise-sales sing cepet lan cocog.




Entuk Rincian

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita