Muter Sand Pit Toddler

Keterangan Singkat:

Wangun endhas pasir sing pas banget kanggo cocog karo situs sampeyan. Kanthi dolanan, bocah-bocah bisa rumangsa tenang sajrone proses dolanan lan nggunakake imajinasi kanggo njelajah lan nggawe.


Detail Produk

Tags Product

Wangun endhas pasir sing pas banget kanggo cocog karo situs sampeyan. Kanthi dolanan, bocah-bocah bisa rumangsa tenang sajrone proses dolanan lan nggunakake imajinasi kanggo njelajah lan nggawe.

Sand Pit Toddler play1
Sand Pit Toddler play4
Sand Pit Toddler play3
Sand Pit Toddler play5

Pit wedhi digawe saka bahan sing berkualitas lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Cocog kanggo

Taman hiburan, blanja, pasar, taman kanak-kanak, pusat perawatan / taman kanak-kanak, restoran, komunitas, rumah sakit dll

Apa sing kudu dituku sadurunge tuku desain gratis?

1. Yen ora ana alangan ing area dolanan, mung wenehi dawane & lebar & dhuwur, lawang mlebu lan metu saka wilayah dolanan cukup.

2. Pameli kudu menehi gambar CAD sing nuduhake dimensi area dolanan tartamtu, menehi tandha lokasi lan ukuran kolom, entri & exit.

Lukisan tangan sing jelas ditrima uga.

3. Kasedhiya tema, lapisan, lan komponen dolanan ing njero yen ana.

Wektu produksi

3-10 dina kerja kanggo urutan standar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita