Tali Tali

Keterangan Singkat:

Kursus tali tali sing dirancang dening Haiber dadi kegiatan fisik dadi pengalaman sing nyenengake. Dheweke tantangan fleksibilitas, keseimbangan lan kekuatan kanthi cara sing nyenengake, nalika njamin keamanan maksimal magepokan karo sawetara standar safety Eurocode.
Tali tali kita nawakake macem-macem tingkat kesulitan sing nyenengake kanggo bocah lan wong diwasa. Objek wisata merek kasebut cocog kanggo para peserta sing isih umur limang taun.


Detail Produk

Rintangan

Proyek

Tags Product

Babagan

Kursus tali sing dirancang kanthi khas Haiber dadi kegiatan fisik dadi pengalaman sing nyenengake. Dheweke nyoba fleksibilitas, keseimbangan lan kekuatan kanthi cara sing nyenengake, nalika njamin keamanan maksimal magepokan karo sawetara standar keamanan kode euro. Tali tali kita nawakake macem-macem tingkat kesulitan sing nyenengake kanggo bocah lan wong diwasa. Objek wisata merek kasebut cocog kanggo para peserta sing isih umur limang taun.

Kursus tali tali sing dirancang dening Haiber dadi kegiatan fisik dadi pengalaman sing nyenengake. Dheweke tantangan fleksibilitas, keseimbangan lan kekuatan kanthi cara sing nyenengake, nalika njamin keamanan maksimal magepokan karo sawetara standar safety Eurocode.

Kursus tali kita nawakake macem-macem tingkat kesulitan sing nyenengake kanggo bocah lan wong diwasa. Objek wisata merek kasebut cocog kanggo para peserta sing isih umur limang taun.

Model kursus tali kita bisa digabung menyang macem-macem lokasi njero ruangan. Dheweke bisa digantung saka langit-langit, ngadeg dhewe utawa didhukung kolom.

Garis Garis Garis

Kursus tali Haiber dilengkapi karo garis Ray Kursus Terusan Terusan asli - sistem sing ngidini gerakan sing aman lan gampang liwat dalan. Sampeyan banget awet lan duwe biaya pangopènan sing kurang. Iki dirancang, dibangun lan diuji sesuai karo standar EN 795: 2012, ketik D. Uga ngetutake syarat tes dinamis CEN / TS 16415: 213.

Line Belay Multidirectional

Garis multidirectional Ropetopia belay kalebu splitter macem-macem cara sing ngidini peserta milih arah sing bisa ditindakake. Sing paling penting, splitter macem-macem ngidini anggota staf kanthi cepet ngliwati bagean sing beda lan menehi pitulung kanggo para pengunjung.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rope Course-Obstracles

    Rope Course-Projects

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita