Dinding Pelangi

Keterangan Singkat:

Tembok pelangi sing disesuaikan kanthi becik cocog karo situs sampeyan. Kanthi lampu kasebut, bocah bisa nggunakake kreatifitas kanggo nggawe wujud sing beda sing dikarepake.


Detail Produk

Tags Product

Tembok pelangi sing disesuaikan kanthi becik cocog karo situs sampeyan. Kanthi lampu kasebut, bocah bisa nggunakake kreatifitas kanggo nggawe wujud sing beda sing dikarepake.

1588665676949_亮亮积木
Webp.net-compress-image-1-1-scaled

Pit wedhi digawe saka bahan sing berkualitas lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Pengemasan

Film PP standar kanthi katun ing njero. Lan sawetara dolanan sing dikemas ing karton

Instalasi

Proses pemasangan, kasus proyek, lan video instalasi, layanan instalasi opsional

Sertifikat

Laporan CE, EN1176, TUV, ISO9001, ASTM1918, kualifikasi AS3533





  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita