Main Net Net Toddler

Keterangan Singkat:

Struktur kasebut digawe saka jala sing dirajut, niru sarang semut lan nggawe ruang pribadi kanggo bocah-bocah. Bocah-bocah ora mung bisa menek ing njero interior, warna sing sugih uga bisa ngleksanani sensitivitas bocah marang warna, pangembangan imajinasi.


Detail Produk

Tags Product

Struktur kasebut digawe saka jala sing dirajut, niru sarang semut lan nggawe ruang pribadi kanggo bocah-bocah. Bocah-bocah ora mung bisa menek ing njero interior, warna sing sugih uga bisa ngleksanani sensitivitas bocah marang warna, pangembangan imajinasi.

1587371395(1)
1587371467
1587371484
Rainbow Net Toddler play
Rainbow Net Toddler play1

Jaring pelangi bisa digawe kanthi macem-macem wujud, kanggo nggawe ruang pribadi kanggo bocah-bocah kanggo njelajah, ngleksanani persepsi anak babagan warna lan ruang.

Pelangi net digawe saka bahan sing berkualitas lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Materi

(1) Plastics bagean: LLDPE, HDPE, Eco-friendly, awet

(2) Pipa Galvanis: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm utawa luwih, ditutupi nganggo padam busa PVC

(3) Sisih alus: kayu ing jero, spons fleksibel dhuwur, lan tutup PVC sing dicabut api kanthi apik

(4) Tikar Lantai: Tikus EVA sing ramah Eco, ketebalan 2mm,

(5) Nets Safety: Wadhi berlian lan pirang-pirang warna pilihan, netting safety nilon

Apa sing kudu dituku sadurunge tuku desain gratis?

1. Yen ora ana alangan ing area dolanan, mung wenehi dawane & lebar & dhuwur, lawang mlebu lan metu saka wilayah dolanan cukup.

2. Pameli kudu menehi gambar CAD sing nuduhake dimensi area dolanan tartamtu, menehi tandha lokasi lan ukuran kolom, entri & exit.

Lukisan tangan sing jelas ditrima uga.

3. Kasedhiya tema, lapisan, lan komponen dolanan ing njero yen ana.

Cocog kanggo

Taman hiburan, blanja, pasar, taman kanak-kanak, pusat perawatan / taman kanak-kanak, restoran, komunitas, rumah sakit dll

Pengemasan

Film PP standar kanthi katun ing njero. Lan sawetara dolanan sing dikemas ing karton

Instalasi

Proses pemasangan, kasus proyek, lan video instalasi, layanan instalasi opsional

Sertifikat

Laporan CE, EN1176, TUV, ISO9001, ASTM1918, kualifikasi AS3533

Wektu produksi

3-10 dina kerja kanggo urutan standar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita