Puteran Trek Taman Puteran Indoor

Keterangan Singkat:

Balap Balap bisa diintegrasi kanthi becik ing lapangan dolanan, ing sisih ngisor papan dolanan alus utawa jalur tali, utawa ngubengi gunung berapi kanggo nggawe tampilan apik ing papan dolanan sampeyan.


Detail Produk

Tags Product

Balap Balap bisa diintegrasi kanthi becik ing lapangan dolanan, ing sisih ngisor papan dolanan alus utawa jalur tali, utawa ngubengi gunung berapi kanggo nggawe tampilan apik ing papan dolanan sampeyan.

Balap mobil ora mung cocog kanggo bocah-bocah, bisa ngetrapake rasa arah lan koordinasi. Sampeyan uga bisa balapan ing trek kanggo wong diwasa. Kanthi njagani kanthi angel sampeyan bisa nyedhiyakake kekuwatan lan kekarepan!

Racing Track Indoor Playground1
Racing Track Indoor Playground2
Racing Track Indoor Playground3
Racing Track Indoor Playground4
Racing Track Indoor Playground5

Trek balapan bisa digabung karo macem-macem peralatan kanggo nggawe tontonan sing apik ing saindenging slide gunung mbesuk utawa kanggo balapan bebarengan ing kastil nakal, sing bisa nambah panggunaan lapangan.

Balap Racing digawe saka bahan sing berkualitas lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Trek balapan bisa digabung karo macem-macem peralatan kanggo nggawe tontonan sing apik ing saindenging slide gunung mbesuk utawa kanggo balapan bebarengan ing kastil nakal, sing bisa nambah panggunaan lapangan.

Balap Racing digawe saka bahan sing berkualitas lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Cocog kanggo

Taman hiburan, blanja, pasar, taman kanak-kanak, pusat perawatan / taman kanak-kanak, restoran, komunitas, rumah sakit dll

Materi

(1) Plastics bagean: LLDPE, HDPE, Eco-friendly, awet

(2) Pipa Galvanis: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm utawa luwih, ditutupi nganggo padam busa PVC

(3) Sisih alus: kayu ing jero, spons fleksibel dhuwur, lan tutup PVC sing dicabut api kanthi apik

(4) Tikar Lantai: Tikus EVA sing ramah Eco, ketebalan 2mm,

(5) Nets Safety: Wadhi berlian lan pirang-pirang warna pilihan, netting safety nilon

Pengemasan

Film PP standar kanthi katun ing njero. Lan sawetara dolanan sing dikemas ing karton

Instalasi

Proses pemasangan, kasus proyek, lan video instalasi, layanan instalasi opsional

Sertifikat

Laporan CE, EN1176, TUV, ISO9001, ASTM1918, kualifikasi AS3533

Apa sing kudu dituku sadurunge tuku desain gratis?

1. Yen ora ana alangan ing area dolanan, mung wenehi dawane & lebar & dhuwur, lawang mlebu lan metu saka wilayah dolanan cukup.

2. Pameli kudu menehi gambar CAD sing nuduhake dimensi area dolanan tartamtu, menehi tandha lokasi lan ukuran kolom, entri & exit.

Lukisan tangan sing jelas ditrima uga.

3. Kasedhiya tema, lapisan, lan komponen dolanan ing njero yen ana.

Wektu produksi

3-10 dina kerja kanggo urutan standar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita