Panel Puter

Keterangan Singkat:

Game panel minangka piranti game off-the-shelf opsional kanggo area game. Game panel kreatif kasebut digawe saka kayu sing padhet lan cat sing ramah lingkungan, sing kuat lan gampang dijaga. Game panel dirancang kanggo ngleksanani kemampuan visual, tactile, lan eksploratif bocah lan dolanan apik kanggo bayi lan prasekolah.


Detail Produk

Tags Product

Game panel minangka piranti game off-the-shelf opsional kanggo area game. Game panel kreatif kasebut digawe saka kayu sing padhet lan cat sing ramah lingkungan, sing kuat lan gampang dijaga. Game panel dirancang kanggo ngleksanani kemampuan visual, tactile, lan eksploratif bocah lan dolanan apik kanggo bayi lan prasekolah.

12

001

11

002

9

003

7

004

14

005

15

006

18

007

1587365312(1)

008

1587365321(1)

009

6

010

4

011

1587365339(1)

012

Panel muter digawe saka bahan sing berkualitas lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Apa sing kudu dituku sadurunge tuku desain gratis?

1. Yen ora ana alangan ing area dolanan, mung wenehi dawane & lebar & dhuwur, lawang mlebu lan metu saka wilayah dolanan cukup.

2. Pameli kudu menehi gambar CAD sing nuduhake dimensi area dolanan tartamtu, menehi tandha lokasi lan ukuran kolom, entri & exit.

Lukisan tangan sing jelas ditrima uga.

3. Kasedhiya tema, lapisan, lan komponen dolanan ing njero yen ana.

Wektu produksi

3-10 dina kerja kanggo urutan standar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    PRODUK KELULUSAN

    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita