Acara Play

Keterangan Singkat:

Haiber Play macem-macem barang hiburan sing kudu dipilih. Barang hiburan iki dirancang miturut pilihan bocah-bocah. Nambah sawetara item sing luwih apik ing papan dolanan miturut barang sing wis ana, sing bisa nggawe bocah luwih nyenengake lan nambah tingkat kunjungan bola-bali ing taman dolanan.


Detail Produk

Tags Product

Haiber Play macem-macem barang hiburan sing kudu dipilih. Barang hiburan iki dirancang miturut pilihan bocah-bocah. Nambah sawetara item sing luwih apik ing papan dolanan miturut barang sing wis ana, sing bisa nggawe bocah luwih nyenengake lan nambah tingkat kunjungan bola-bali ing taman dolanan.

Cowboy riding

Kuda nunggang

Fast slide

Geser Cepet

Hanging ring

Hanging Ring

Punch bags

Punch Tas

Hanging ring passage

Passage Ring Hanging

Fireman steps

Langkah Fireman

honeycomb

Madu

Soft steps

Langkah-langkah sing alus

Soft ramp

Ramp alus

S slide

S Geser

Stone bridge

Jambatan watu

X shape obstacle

X Watesan alangan

Small slide

Geser Cilik

Swing

Ayam

Spiky roller

Spiky Roller

Webbing obatacle

Webbing Obatacle

Rainbow bridge

Jambatan Pelangi

Soft U shape cow

Lembu U Shape

Wave webbing obstacle

Halangan Webbing Gelombang

Sharp mountain

Gunung tajam

Spider net

Spider Net

Webbing bridge

Jembatan Webbing

Acara dolanan digawe saka bahan sing berkualitas lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Sertifikat

Laporan CE, EN1176, TUV, ISO9001, ASTM1918, kualifikasi AS3533

Apa sing kudu dituku sadurunge tuku desain gratis?

1. Yen ora ana alangan ing area dolanan, mung wenehi dawane & lebar & dhuwur, lawang mlebu lan metu saka wilayah dolanan cukup.

2. Pameli kudu menehi gambar CAD sing nuduhake dimensi area dolanan tartamtu, menehi tandha lokasi lan ukuran kolom, entri & exit.

Lukisan tangan sing jelas ditrima uga.

3. Kasedhiya tema, lapisan, lan komponen dolanan ing njero yen ana.

Wektu produksi

3-10 dina kerja kanggo urutan standar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita