Dhukungan Kita

Dhukungan PRE-SHIPMENT

1

Investasi lan bali

Sukses pelanggan dadi kritis kanggo kita, mula kita menehi analisis ROI pribadi kanggo saben pelanggan kanggo nemtokake potensial batine kanggo bisnis. Sanajan sampeyan anyar ing pasar, sampeyan ora kudu nandur modal kanggo naluri dhewe. Nanging, kita ngrewangi sampeyan babagan keputusan sing adhedhasar adhedhasar fakta lan statistik.

Idea

Yen sampeyan duwe ide supaya adoh saka taman pesaing sampeyan, kita bakal mbantu sampeyan ngolah dadi solusi konkrit, sing ditampilake kanthi cara inovatif minangka tunggangan. Yen sampeyan ora duwe rincian, aja kuwatir, sampeyan bisa ngrembug pangarepan lan tujuan sampeyan karo konsultan lan kita bakal nggawe brainstorm bebarengan.

2
3

Desain

Sawise proses desain wis diwiwiti, kita bakal duwe komunikasi sing ekstensif karo klien lan desainer bakal mesthekake yen sampeyan ngerti kanthi jelas syarat sampeyan ing babagan fungsi lan gaya. Industri sampeyan? Tujuan bisnis bakal dadi pandhuan kanggo desainer supaya dheweke bisa miwiti desain khusus sing uga cocog karo kabutuhan. Konsultan kita bakal terus kontak karo sampeyan liwat macem-macem alat komunikasi Internet supaya sampeyan terus maju. Sawise rampung, sampeyan bakal maneh mriksa desain kasebut. Kita bakal nyoba sing paling apik nganti sampeyan wis wareg.

Manajemen Proyek

Saben pesenan sampeyan dianggep minangka barang sing kapisah. Sawise konfirmasi pesenan, kita bakal input data menyang sistem manajemen proyek kita, supaya bisa ngatur produksi miturut tanggal kiriman sing disepakati ok. Pangatur proyek sing wis ditetepake bakal nglaporake sampeyan kanthi rutin supaya sampeyan siyap siyap nalika proyek kasebut diwiwiti.

4

SOKONGAN PANALUNGTUNG GAMPANG

5

Mbusak

Peraturan lan peraturan khusus beda-beda gumantung saka siji negara menyang negara liyane, nanging pengalaman akeh kanggo ngekspor papan dolanan lan peralatan dolanan menyang 20 negara ngidini kita kanthi efektif nangani masalah kiriman lan ngresiki adat. Akeh aspek bisnis dolanan njero ruangan mbutuhake perhatian, nanging yakin manawa pangiriman produk ora salah sawijining.

Instalasi

Pamasangan sing bener minangka penting kanggo interior minangka kualitas. Keamanan lan terus-terusan ing akeh papan dolanan dikompromi kanthi instalasi sing ora bener, play Haiber duwe tim instalasi profesional lan dilatih kanthi pengalaman instalasi sing sugih ing luwih saka 500 taman permainan njero ruangan ing saindenging jagad. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bisa ngandelake instalasi situs sampeyan menyang kita.

6
7

Latihan Karyawan

Kita bisa nyedhiyani latihan ing situs gratis kanggo karyawan, kalebu instalasi, pangopènan lan manajemen taman kasebut. Dheweke uga mangsuli pitakon potensial sing bisa muncul nalika ngoperasikake layanan kasebut.

Layanan sawise-sales

Kita usaha nyedhiyakake layanan sawise-sales sing bermutu supaya sampeyan bisa duwe reputasi luwih apik lan wektu pangopènan sing luwih cendhek. Kabeh pelanggan duwe akses menyang pangopènan khusus lan manual instalasi lan manual pangopènan sing kalebu alat ganti supaya taman bisa mlaku lancar. Apa maneh, manajer akun dhukungan profesional lan tim dhukungan bakal menehi pitulung pas wektune kanggo sampeyan pitung dina seminggu.

After-sales-Service



Entuk Rincian

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita