Kursus Ninja

Keterangan Singkat:

Ninja Courses minangka kursus alangan sing tantangan lan nambah kekuatan, ketahanan, koordinasi, ketangkasan lan keseimbangan. Pemain kudu mbusak pirang-pirang tahap kaya Ninja sadurunge tekan titik akhir. Gumantung ing lapangan lan yen dibutuhake, sakumpulan peralatan bisa milih lan cocog kanthi bebas saka luwih saka 30 tahap. Ninja Course minangka pilihan sing apik kanggo dhaptar dolanan tandhing ing taman dolanan ruangan gaya olahraga.
Jumlah dalan lan alangan ing saben Pahlawan Ninja gumantung saka kapasitas sing dijaluk klien uga ukuran area sing bakal dibangun. Kita nawakake luwih saka 45 alangan kanthi macem-macem tingkat kesulitan sing bisa nantang wong ing saben level fitness. A Kursus Ninja iku cocog kanggo taman trampolin, FEC, pusat olahraga, fasilitas latihan utawa gim gim.


Detail Produk

Rintangan

Proyek

Tags Product

Babagan

Ninja Courses minangka kursus alangan sing tantangan lan nambah kekuatan, ketahanan, koordinasi, ketangkasan lan keseimbangan. Pemain kudu mbusak pirang-pirang tahap kaya Ninja sadurunge tekan titik akhir. Gumantung ing lapangan lan yen dibutuhake, sakumpulan peralatan bisa milih lan cocog kanthi bebas saka luwih saka 30 tahap. Ninja Course minangka pilihan sing apik kanggo dhaptar dolanan tandhing ing taman dolanan ruangan gaya olahraga.

Ninja Courses minangka kursus alangan sing tantangan lan nambah kekuatan, ketahanan, koordinasi, ketangkasan lan keseimbangan. Kursus Ninja ngidini pengunjung olahraga, saingan lan ora seneng ing lingkungan sing nyenengake lan aman. Cacahe dalan lan alangan ing saben Kursus Ninja gumantung saka kapasitas sing dijaluk klien uga ukuran area sing bakal dibangun. Kita nawakake luwih saka 45 alangan kanthi macem-macem tingkat kesulitan sing bisa nantang wong ing saben level fitness. A Kursus Ninja iku cocog kanggo taman trampolin, FEC, pusat olahraga, fasilitas latihan utawa gim gim.

 

Safety

1
3
4

1. Foam Mat

• Dhuwur: 15-30 cm (5.9-11.8 ing)

• Gampang kanggo ngresiki lan njaga

• Opsi warna warna

2. Spong Tambahan

• Dhuwur: 30 cm (11.8 ing)

• Ekstra Dilindhungi

• Opsi warna warna

3. Platform, padding kolom

Platform ing antarane alangan & kolom dipasang kanthi busa kanggo ngindhari risiko cedera.

4.safety net

Net safety bisa diinstal ing sudhut dalan kanggo nambah safety lan dianjurake kanggo kursus munggah pangkat. Utamane migunani nalika kursus kasebut ana ing cedhak atraksi liyane.

Ninja Courses minangka kursus alangan sing tantangan lan nambah kekuatan, ketahanan, koordinasi, ketangkasan lan keseimbangan. Kursus Ninja ngidini pengunjung olahraga, saingan lan ora seneng ing lingkungan sing nyenengake lan aman.

Cacahe dalan lan alangan ing saben Kursus Ninja gumantung saka kapasitas sing dijaluk klien uga ukuran area sing bakal dibangun. Kita nawakake luwih saka 45 alangan kanthi macem-macem tingkat kesulitan sing bisa nantang wong ing saben level fitness. A Kursus Ninja iku cocog kanggo taman trampolin, FEC, pusat olahraga, fasilitas latihan utawa gim gim.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1

    Ninja Course-projects

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita