Kursus Ninja Junior

Keterangan Singkat:

Minangka jeneng kasebut, kursus ninja Junior minangka tantangan ninja sing dirancang kanggo bocah-bocah prasekolah. Campuran tantangan bisa nglatih kekuatan fisik, kecepatan, koordinasi lan keluwesan. Tahap kesulitan moderat, ditambah karo kolam renang utawa bal laut minangka pangayoman, menehi rasa aman kanggo bocah-bocah supaya bisa nantang kanthi wedi lan bisa nggayuh hadiah kapercayan sing dhuwur nalika ngrampungake alangan.


Detail Produk

Tags Product

Minangka jeneng kasebut, kursus ninja Junior minangka tantangan ninja sing dirancang kanggo bocah-bocah prasekolah. Campuran tantangan bisa nglatih kekuatan fisik, kecepatan, koordinasi lan keluwesan. Tahap kesulitan moderat, ditambah karo kolam renang utawa bal laut minangka pangayoman, menehi rasa aman kanggo bocah-bocah supaya bisa nantang kanthi wedi lan bisa nggayuh hadiah kapercayan sing dhuwur nalika ngrampungake alangan.

Junior Ninja Course Indoor Playground1
Junior Ninja Course Indoor Playground4
Junior Ninja Course Indoor Playground2
Junior Ninja Course Indoor Playground5
Junior Ninja Course Indoor Playground3
Junior Ninja Course Indoor Playground6

Kursus Junior Ninja digawe saka macem-macem tantangan, sing bisa dipilih miturut umur klien. Iki uga bisa disetel dadi jinis saluran kaping pindho, supaya bocah bisa kanthi gampang miwiti kompetisi nalika main kanthi awake dhewe

Kursus Junior Ninja digawe saka bahan sing apik lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Pengemasan

Film PP standar kanthi katun ing njero. Lan sawetara dolanan sing dikemas ing karton

Instalasi

Proses pemasangan, kasus proyek, lan video instalasi, layanan instalasi opsional

Sertifikat

Laporan CE, EN1176, TUV, ISO9001, ASTM1918, kualifikasi AS3533

Apa sing kudu dituku sadurunge tuku desain gratis?

1. Yen ora ana alangan ing area dolanan, mung wenehi dawane & lebar & dhuwur, lawang mlebu lan metu saka wilayah dolanan cukup.

2. Pameli kudu menehi gambar CAD sing nuduhake dimensi area dolanan tartamtu, menehi tandha lokasi lan ukuran kolom, entri & exit.

Lukisan tangan sing jelas ditrima uga.

3. Kasedhiya tema, lapisan, lan komponen dolanan ing njero yen ana.

Wektu produksi

3-10 dina kerja kanggo urutan standar

Cocog kanggo

Taman hiburan, blanja, pasar, taman kanak-kanak, pusat perawatan / taman kanak-kanak, restoran, komunitas, rumah sakit dll

Materi

(1) Plastics bagean: LLDPE, HDPE, Eco-friendly, awet

(2) Pipa Galvanis: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm utawa luwih, ditutupi nganggo padam busa PVC

(3) Sisih alus: kayu ing jero, spons fleksibel dhuwur, lan tutup PVC sing dicabut api kanthi apik

(4) Tikar Lantai: Tikus EVA sing ramah Eco, ketebalan 2mm,

(5) Nets Safety: Wadhi berlian lan pirang-pirang warna pilihan, netting safety nilon


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita