Geser Donut

Keterangan Singkat:

Donut Slide ngidini bocah-bocah ngalami kabungahan ing ski nganggo cincin ski ing taman permainan njero ruangan. Minangka salah sawijining barang sing paling populer ing papan dolanan bocah-bocah, bocah-bocah bisa ski maneh lan seneng-seneng!


Detail Produk

Tags Product

Donut Slide ngidini bocah-bocah ngalami kabungahan ing ski nganggo cincin ski ing taman permainan njero ruangan. Minangka salah sawijining barang sing paling populer ing papan dolanan bocah-bocah, bocah-bocah bisa ski maneh lan seneng-seneng!

666
666
666
Donut Slide Indoor Playground3
Donut Slide Indoor Playground5
Donut Slide Indoor Playground4
977b544e

Slide Donut minangka produk sing angel banget kanggo bocah-bocah, sing kudu kerja keras nganti tekan ndhuwur, lan bisa nyenengake ganda kaping pindho nalika geser.

Slide donut digawe saka bahan sing berkualitas lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Cocog kanggo

Taman hiburan, blanja, pasar, taman kanak-kanak, pusat perawatan / taman kanak-kanak, restoran, komunitas, rumah sakit dll

Materi

(1) Plastics bagean: LLDPE, HDPE, Eco-friendly, awet

(2) Pipa Galvanis: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm utawa luwih, ditutupi nganggo padam busa PVC

(3) Sisih alus: kayu ing jero, spons fleksibel dhuwur, lan tutup PVC sing dicabut api kanthi apik

(4) Tikar Lantai: Tikus EVA sing ramah Eco, ketebalan 2mm,

(5) Nets Safety: Wadhi berlian lan pirang-pirang warna pilihan, netting safety nilon

Pengemasan

Film PP standar kanthi katun ing njero. Lan sawetara dolanan sing dikemas ing karton

Instalasi

Proses pemasangan, kasus proyek, lan video instalasi, layanan instalasi opsional

Sertifikat

Laporan CE, EN1176, TUV, ISO9001, ASTM1918, kualifikasi AS3533

Apa sing kudu dituku sadurunge tuku desain gratis?

1. Yen ora ana alangan ing area dolanan, mung wenehi dawane & lebar & dhuwur, lawang mlebu lan metu saka wilayah dolanan cukup.

2. Pameli kudu menehi gambar CAD sing nuduhake dimensi area dolanan tartamtu, menehi tandha lokasi lan ukuran kolom, entri & exit.

Lukisan tangan sing jelas ditrima uga.

3. Kasedhiya tema, lapisan, lan komponen dolanan ing njero yen ana.

Wektu produksi

3-10 dina kerja kanggo urutan standar







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    PRODUK KELULUSAN

    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita