Dolanan alus

Keterangan Singkat:

Dolanan dolanan sing lembut dadi favorit kanggo bocah, dolanan dolanan alus kita bisa nglengkapi desain tema taman dolanan, supaya bocah bisa rumangsa sambungan nalika muter, lan kabeh bahan kita wis lulus sertifikasi safety kanggo njamin keamanan panggunaan.


Detail Produk

Tags Product

Dolanan dolanan sing lembut dadi favorit kanggo bocah, dolanan dolanan alus kita bisa nglengkapi desain tema taman dolanan, supaya bocah bisa rumangsa sambungan nalika muter, lan kabeh bahan kita wis lulus sertifikasi safety kanggo njamin keamanan panggunaan.

10

Dolanan Sapi Lembut

Duck Rocker

Rock Duck Rocker

Hippo Rocker

Rockpo Hippo

Crocodile Rocker

Rocker Buaya

Moneky Soft Climb

Moneky Climb Soft

坦克小滑梯软体3

Polisi Mobil Polres

roadblock

dalan

11

Dolanan Lembut Babi

小汽车

Kursi Mobil alus

1590139932(1)

Pintu Diglett

1590140163(1)

Bajang-Robot Bajing

图片222

Pit cilik

汽车小镇1

Pendhita Bus Sapu

图片1

Jembatan Dinasour

犀牛

Badak Rokokat

图片2111

Bridge Bridge

Soft Toys

Dolanan alus

1590140317(1)

Bajang-Catir

Dragon slide combo

Geser naga

2_1

Jambatan Basket

Watermelon Rocker

Rockmelon

1590140259(1)

Bajang-Plane Bajing

34

Madu

6

Passage Ember

Dolanan dolanan alus digawe saka bahan sing apik lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Materi

(1) Plastics bagean: LLDPE, HDPE, Eco-friendly, awet

(2) Pipa Galvanis: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm utawa luwih, ditutupi nganggo padam busa PVC

(3) Sisih alus: kayu ing jero, spons fleksibel dhuwur, lan tutup PVC sing dicabut api kanthi apik

(4) Tikar Lantai: Tikus EVA sing ramah Eco, ketebalan 2mm,

(5) Nets Safety: Wadhi berlian lan pirang-pirang warna pilihan, netting safety nilon

Instalasi

Proses pemasangan, kasus proyek, lan video instalasi, layanan instalasi opsional


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita