KONTAK US

Peralatan Main Haiber (Shanghai) Co, Ltd

Alamat

Kamar 1912, No.819, Jalan Yinxiang, Pekan Nanxiang, Distrik Jiading, Shanghai

E-mail

info@haiberplay.com

Telpon

Tel: +86 21 69986082

Tel: +86 21 69986088

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

Entuk Rincian

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita



Entuk Rincian

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita