Muter Ball Pool Toddler

Keterangan Singkat:

Blumbang bal bisa digabung karo pulau pendakian, sistem jotosan lan jotosan bal, lan sapiturute kolam renang katon apik banget, lan bocah bisa seneng macem-macem proyek. Tema sing disesuaikan karo kolam renang segara bisa dipilih sesuai karo kegiatan pasar supaya luwih populer ing proyek sampeyan.


Detail Produk

Tags Product

Blumbang bal bisa digabung karo pulau pendakian, sistem jotosan lan jotosan bal, lan sapiturute kolam renang katon apik banget, lan bocah bisa seneng macem-macem proyek. Tema sing disesuaikan karo kolam renang segara bisa dipilih sesuai karo kegiatan pasar supaya luwih populer ing proyek sampeyan.

119车3_副本
12
11
6_1

Blumbang bal digawe saka bahan sing berkualitas lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Materi

(1) Plastics bagean: LLDPE, HDPE, Eco-friendly, awet

(2) Pipa Galvanis: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm utawa luwih, ditutupi nganggo padam busa PVC

(3) Sisih alus: kayu ing jero, spons fleksibel dhuwur, lan tutup PVC sing dicabut api kanthi apik

(4) Tikar Lantai: Tikus EVA sing ramah Eco, ketebalan 2mm,

(5) Nets Safety: Wadhi berlian lan pirang-pirang warna pilihan, netting safety nilon

Pengemasan

Film PP standar kanthi katun ing njero. Lan sawetara dolanan sing dikemas ing karton

Instalasi

Proses pemasangan, kasus proyek, lan video instalasi, layanan instalasi opsional

Sertifikat

Laporan CE, EN1176, TUV, ISO9001, ASTM1918, kualifikasi AS3533


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    PRODUK KELULUSAN

    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita