Blaster Bal

Keterangan Singkat:

Blaster bal, uga dikenal minangka balocity utawa ball ball, nyedhiyakake platform multi-level dinamis kanggo bocah-bocah bisa main perang bal balistik. Nampilake acara penembak bal sing nyenengake kayata meriam blum lan blasters sing ngluncurake bola umpluk sing alus banget ing saindenging papan. Bocah-bocah kabeh umur seneng ngubengi bola umpluk kasebut kanggo dolanan njupuk bal lan dodging. Blaster bal asring dadi puncak pesta ulang acara premium lan acara ulang taun. Taman dolanan njero ruangan kanthi arena bal blaster ndhawuhi pamirsa sing luwih dhuwur, lan nampa kunjungan sing diulang maneh.


Detail Produk

Tags Product

Blaster bal minangka peralatan sing paling populer kanggo bocah ing istana nakal. Bocah-bocah seneng seneng main, sing migunani kanggo nambah rasa angel pelanggan lan ngasilake penghasilan sing abadi.

Blaster bal digawe saka bahan sing berkualitas lan tahan lama, lan materi lan desain kasebut tundhuk karo standar safety. Desain urutane critane game cukup kanggo nyuda beban kanggo operasi sampeyan.

Cocog kanggo

Taman hiburan, blanja, pasar, taman kanak-kanak, pusat perawatan / taman kanak-kanak, restoran, komunitas, rumah sakit dll

Pengemasan

Film PP standar kanthi katun ing njero. Lan sawetara dolanan sing dikemas ing karton

Instalasi

Proses pemasangan, kasus proyek, lan video instalasi, layanan instalasi opsional

Sertifikat

Laporan CE, EN1176, TUV, ISO9001, ASTM1918, kualifikasi AS3533

Materi

(1) Plastics bagean: LLDPE, HDPE, Eco-friendly, awet

(2) Pipa Galvanis: Φ48mm, ketebalan 1.5mm / 1.8mm utawa luwih, ditutupi nganggo padam busa PVC

(3) Sisih alus: kayu ing jero, spons fleksibel dhuwur, lan tutup PVC sing dicabut api kanthi apik

(4) Tikar Lantai: Tikus EVA sing ramah Eco, ketebalan 2mm,

(5) Nets Safety: Wadhi berlian lan pirang-pirang warna pilihan, netting safety nilon

Wektu produksi

3-10 dina kerja kanggo urutan standar

Apa sing kudu dituku sadurunge tuku desain gratis?

1. Yen ora ana alangan ing area dolanan, mung wenehi dawane & lebar & dhuwur, lawang mlebu lan metu saka wilayah dolanan cukup.

2. Pameli kudu menehi gambar CAD sing nuduhake dimensi area dolanan tartamtu, menehi tandha lokasi lan ukuran kolom, entri & exit.

Lukisan tangan sing jelas ditrima uga.

3. Kasedhiya tema, lapisan, lan komponen dolanan ing njero yen ana.







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    PRODUK KELULUSAN

    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita