Standar safety

Standar safety

Keamanan bocah minangka syarat utama kanggo taman hiburan njero ruangan, lan kita tanggung jawab kanggo ngrancang lan ngasilake taman hiburan sing cocog karo standar kasebut.

Ing Eropa lan Amerika Serikat lan wilayah-wilayah berkembang liyane, amarga pentinge keamanan njero ruangan lan taun-taun lingkungan pasar sing diwasa, saengga ing lapangan ruangan ruangan duwe sistem lan standar keamanan sing lengkap, wis suwe saya ditampa kanthi standar keamanan internasional.

Taman ing jero ruangan sing dibangun cangkang segara tundhuk karo standar safety utama ing donya kayata EN1176 lan Amerika ASTM, lan wis lulus Amerika ASTM1918, EN1176lan tes sertifikasi safety AS4685. Standar keamanan internasional sing kita tindakake ing desain lan produksi kalebu:

Amerika Serikat ASTM F1918-12

ASTM F1918-12 minangka standar safety pisanan sing dirancang khusus kanggo taman permainan njero ruangan lan minangka salah sawijining standar keamanan sing ditampa sacara internasional kanggo taman permainan njero ruangan.

Kabeh bahan sing digunakake ing seasell wis ngliwati standar ASTM F963-17 kanggo uji coba geni lan ora beracun, lan kabeh papan dolanan sing diinstal ing Amerika Lor wis uji tes safety lan geni. Kajaba iku, kita wis ngliwati standar ASTM F1918-12 ing standar safety struktural, sing mesthekake yen taman sampeyan bisa ngliwati tes safety lokal manawa perlu utawa ora.

Uni Eropa EN 1176

EN 1176 minangka standar safety kanggo dolanan ruangan lan ruangan ing Eropa lan ditampa minangka standar safety umum, sanajan ora diwatesi kanggo safety njero ruangan kaya ing astm1918-12.

Kabeh bahan kita wis lulus tes EN1176 standar. Ing Walanda lan Norwegia, papan dolanan kanggo klien kita wis nyoba uji coba ruangan.

Australia AS 3533 & AS 4685

As3533 & AS4685 minangka standar liyane sing dikembangake khusus kanggo safety hiburan njero ruangan. Kita uga wis nyinaoni rinci babagan standar safety iki. Kabeh bahan wis lulus tes, lan kabeh standar wis digabung ing desain lan instalasi produksi.




Entuk Rincian

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita