Kualitas Tinggi

Apa bedane kualitas latar game njero ruangan?

Minangka produsen ruangan ruangan paling profesional ing China, kita setya ngrancang lan nggawe pabrik dolanan njero ruangan sing cocog karo standar internasional lan standar kualitas internasional.

Haiber mung nggunakake bahan sing paling apik lan ngetutake proses manufaktur sing ketat kanggo nggawe taman permainan njero ruangan sing aman, tahan lama lan dirancang kanggo para pelanggan. Kita banget setya nggawe lan ngasilake produk sing berkualitas amarga kita ngerti pentinge bisnis bisnis njero ruangan pelanggan.

Dadi kenapa kualitas materi dolanan njero ruangan?

Sampeyan ora ujar manawa keamanan bocah kudu dadi perkara sing paling penting ing papan dolanan, utamane ing papan main ruangan. Khusus ing sawetara negara, papan ing njero ruangan ora bisa dibukak nganti wis lulus pemeriksaan keamanan sing ketat. Mula, nduwe peralatan berkualitas tinggi minangka langkah pertama kanggo njamin keamanan taman dolanan njero ruangan.

Suwe-suwe, duwe peralatan dolanan njero ruangan bermutu kanthi kualitas suda bakal nyuda biaya pangopènan lan njamin laba jangka panjang. Saliyane, peralatan berkualitas mbutuhake pangopènan sing asring, lan bisa dadi bisnis sing nguntungake dadi kerugian. Produk berkualitas rendah bisa nyebabake akeh masalah safety lan nyebabake para pelanggan kelangan kapercayan ing papan dolanan lan mandheg ngunjungi.

Standar keamanan Eropa lan Amérika Lor

Safety lan kualitas produk wis dadi prioritas utama ing Haiber. Peralatan game digawe saka bahan paling dhuwur, lan papan dolanan kita diuji lan disertifikasi karo standar internasional sing paling kenceng (ASTM) saka safety materi nganti safety kabeh struktur.

Kanthi nggayuh standar kasebut, kita bisa nyuda resiko cedera ing taman dolanan njero ruangan lan njamin manawa mriksa pemeriksaan keamanan nasional, prentah utawa sukarela. Mbuwang pirang-pirang taun ing industri kanggo ngerti standar safety kasebut lan nandur modal sumber daya lan upaya sing bener kanggo ngetrapake lan nggabungake kanthi bener ing proses desain lan manufaktur.

Apa bedane kualitas arena njero ruangan?

Nalika sapisanan, dolanan njero ruangan saka manufaktur macem-macem katon padha, nanging iki minangka potongan tembelan, dene ing sangisore kualitas papan ing njero ruangan beda-beda amarga macem-macem bahan, teknik manufaktur, perhatian kanggo rinci lan instalasi. Ing ngisor iki sawetara conto apa sing kudu digoleki ing taman kualitas.

Struktur baja
Peralatan Webbing
Bahan-bahan Lembar
Produk Puteran alus
Instalasi
Struktur baja

Pipa baja

Kita nggunakake ketebalan tembok tabung baja kanthi ukuran 2.2mm utawa 2.5mm. Spesifikasi kasebut bakal ditemtokake ing kontrak penjualan lan bakal di-validasi dening pelanggan nalika nampa produk kita.

Tabung waja kita yaiku tabung baja galvanis panas. Nalika galvanizing, tabung baja kabeh dicelup karo adus seng molten. Mula, ing njero lan njaba pipa dilindhungi bola-bali lan ora bakal entuk karusakan sanajan pirang-pirang taun. Beda, perusahaan liyane nggunakake proses sing kurang larang kayata "electroplating", sing dudu baja galvanis lan kurang tahan karat lan asring dienggo nalika tekan situs instalasi.

tgr34

Kawat

Clamp proprietary kita digawe saka baja malleable galvanis panas kanthi ketebalan tembok 6mm, sing luwih kuat lan tahan lama tinimbang klem sing murah.

Pelanggan bisa nganggo tukul kanggo nguji bisa nyoba. Sampeyan bisa gampang ngandhani bedane antara klem sing bermutu sing murah amarga bakal ngilangi lan clamp kita ora bakal ngalami karusakan.

Keragaman clamp wis nggawe kita ngrancang lan mbangun papan ing njero ruangan sing luwih dipercaya lan luwih anyar.

Footing

Pipa baja ing lemah butuh dhukungan jangkar wesi sing kuat, bolt kudu dipasang ing lantai beton, supaya tabung baja tetep tetep ing posisi sing bener.

Pembekal liyane ing pipa domestik bisa lenggah ing lantai, uga bisa dipasang ing landasan plastik, iki minangka panggantos kanggo dhasar wesi dhasar sing murah lan murah, ora ana rencana keamanan.

Footing

Peralatan Webbing

Net net

Jaringan safety kita minangka jaringan net sing ketat sing diijinake kanggo panggunaan ruangan, sing luwih tahan lama tinimbang bahan pemasok domestik liyane.

Ing jejere geser gelombang kita, kita bakal nyiyapake jaring anti-pendakian kanggo nyegah bocah-bocah ora munggah ing slide sing metu.

Kanggo pelanggan sing duwe standar safety, kita bakal nginstal bolong cilik banget kanthi net anti-nyusup sing berkualitas kanggo nyegah bocah-bocah munggah ing struktur lan bebaya.

Bahan-bahan Lembar

papan lapis

Kabeh bagean kayu kita digawe saka kayu lapis sing bermutu. Dibandhingake karo akeh manufaktur domestik liyane nggunakake log sing luwih murah, iki ora mung rawan, lan amarga karusakan ing Jawa Tengah Désa ora bisa digunakake kanggo dangu.

Panggunaan kayu duwe macem-macem pelanggan kanthi syarat negara utawa negara sing beda-beda, kita uga bisa nyukupi panjalukane, lan nggunakake papan lapis standar kayu lapis lokal.

Kertas PVC

Balutan PVC kita kabeh digawe dening produsen paling apik ing China. Ketebalan kulit PVC sing paling dhuwur saka industri iki yaiku 0,55 mm, lapisan jero karo 1000 d tenunan nilon, supaya bisa digunakake, sawise pirang-pirang taun nganggo taktik alus.

Umpluk

Kita mung nggunakake busa kepadatan sing dhuwur minangka lapisan kanggo kabeh produk alus, saéngga produk alus kita tetep ora owah nganti pirang-pirang taun. Lan kita bakal nyakup kabeh permukaan kontak saka kayu lapis kanthi busa kanggo njamin keamanan bocah nalika lagi diputer.

Pipa alus lan hubungan zip

Pipa busa lapisan alus yaiku 1,85cm lan diameter pipa yaiku 8,5cm.

Nihan PVC duwe warna sing murni lan padhang lan uga tahan cahya sinar ultraviolet, mesthekake pipa tetep fleksibel lan awet sanajan dipadhakake srengenge.

Plastik plastik perusahaan umume biasane mung 1,6 sentimeter, lan diameter pipa mung 8 sentimeter. Nihan PVC ora tahan kanggo cahya ultraviolet lan gampang nyebabake warna pudar. Nihan PVC dhewe uga bakal rapuh kanthi wektu.

Kita nggunakake liyane bundling kanggo ndandani umpluk ing tabung baja. Jarak antarane bundling jejer umume biasane 15cm nganti 16cm, dene produsen liyane biasane jarak jarak 25cm nganti 30cm kanggo ngirit materi lan biaya instalasi. Cara instalasi kita bakal nggawe sambungan ing antarane garansi alus lan grid kanthi struktural kanthi luwih kompak lan bisa dipercaya, bisa ngurangi biaya pangopènan pelanggan.

Produk Puteran alus

Menek Ramp lan tangga

Kita duwe lapisan busa EVA kapadhetan dhuwur ing. Lapisan spons iki ndadekake tanjung lan undhak-undhakan supaya bisa mlumpat bocah-bocah lan njaga wujud asliné nganti suwe.

Pasang jaring safety kasebut langsung ing sisih loro tangga supaya ora ana jurang utawa ruang ing antarane wong loro lan bocah kasebut ora bakal minger.

Wilayah ing sisih ngisor tangga uga bakal dipasang karo net safety kanggo njaga bocah-bocah, nanging lawang bakal disisihake kanggo staf mlebu.

Titik tas

Tas tinju kita kapenuhan span lan ditutup kanthi kulit PVC kekuatan sing dhuwur kanggo menehi fleksibilitas lan penampilan plump lan upscale.

Lan kita nggunakake tali kabel sing kuwat lan tahan banter kanggo nyambungake menyang pigura. Tas sing ditumbuk uga bisa muter kanthi bebas ing sangisoring tali kabel khusus iki.

Ekstel kawat baja ditutupi kulit PVC sing empuk, sing mesthekake play sing aman kanggo bocah-bocah, lan minangka detail sing dhuwur kanggo piranti kabeh.

X alangi tas

Pungkasan penghalang X kita digawe saka bahan sing lentur kanggo nggawe pendaki luwih nyenengake lan tantangan. Akeh perusahaan sing ora nggunakake bahan sing lentur ing pungkasan, sing ndadekake alangan kasebut rada kaku lan surem. Kabeh alangan alas elastis kita diisi karo katun sintetis sing dhuwur, padha karo padding sing digunakake kanggo dolanan plush, sing tetep ora suwe. Beda, akeh manufaktur liyane biasane ngisi produke karo macem-macem produk sampah.

Mat

Kekandelan lan kualitas tikar lantai EVA uga nduweni peran penting ing swarga bocah njero ruangan, tikar lantai sing apik saliyane tekstur sing luwih apik, asring ketebalan lan resistensi nyandhang luwih apik, tikar lantai sing apik bisa nggawe sampeyan ora perlu asring ngganti lantai mat.

Mat

Instalasi

Proses instalasi minangka bagean penting kanggo mbangun papan ing omah ruangan. Kualitas instalasi bakal mengaruhi asil rampung ing lapangan game njero ruangan. Mengkono papan dolanan njero ruangan dianggep mung lengkap yen wis dipasang kanthi lengkap lan wis mriksa pemeriksaan keamanan. Yen papan dolanan ora dipasang kanthi bener, safety lan kualitas papan game njero ruangan bakal kena pengaruh, preduli saka kualitas peralatan.

Haibei duwe tim instalasi profesional lan trampil. Teknisi instalasi kanthi rata-rata 8 taun pengalaman instalasi taman dolanan. Dheweke nginstal luwih saka 100 dolanan njero ruangan ing saindenging jagad, lan ngetutake standar sing ketat supaya bisa diinstal kanthi bener, ora mung aman lan awet, nanging uga menehi tampilan taman kanthi kualitas lan luwih gampang dijaga. Tim instalasi profesional minangka dhasar jaminan kualitas instalasi. Beda, akeh pemasok liyane sing ora duwe installer dhewe, nanging subkontrak kerja instalasi kanggo wong liya, saengga ora duwe kontrol babagan kualitas karya instalasi.




Entuk Rincian

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita