TENTANG US

Perangkat Lunak Haiber Play (Shanghai) Co, LTD, kanthi pengalaman 21 taun ing konstruksi lapangan dolanan, wis ngladeni akeh perusahaan real estate kaya Wanda, Wanke, real estate Evergrande, lan pangembang real estate liyane sing misuwur ing China, lan akeh njero ruangan gedhe ing luar negeri. pusat play kanthi konsep lan kualitas apik.

Kanggo nyedhiyakake mitra global saka perencanaan, desain, riset lan pangembangan, produksi, konstruksi, operasi, menyang layanan penjualan njero ruangan industri hiburan lengkap.

Tim desain internasional, liwat desain kreatif, digabungake karo produk dolanan tema tema unik, liwat desain kreatif, ngetrapake kabeh jinis peralatan hiburan olahraga kanthi lemah pelanggan, mecah wates ruang, entuk kamanunggalan gaya ruang lan peralatan.

Haiber ngrancang lan mbangun papan ing jero ruangan kanthi ketat miturut standar keamanan Eropa lan Amerika. Iki wis ngliwati standar ASTM AS, standar EN, lan standar AU kanggo Australia. lan melu ngrumus spesifikasi teknis keamanan pisanan saka peralatan hiburan alus ing China. Standar kasebut uga ditindakake dening kita kanthi rinci babagan r & d kanggo produksi lan instalasi.

Haiber ngrancang lan mbangun papan ing jero ruangan kanthi ketat miturut standar keamanan Eropa lan Amerika. Iki wis ngliwati standar ASTM AS, standar EN, lan standar AU kanggo Australia. lan melu ngrumus spesifikasi teknis keamanan pisanan saka peralatan hiburan alus ing China. Standar kasebut uga ditindakake dening kita kanthi rinci babagan r & d kanggo produksi lan instalasi.




Entuk Rincian

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita