Taman Trampolin

Keterangan Singkat:

Taman trampolin kita dirancang, diprodhuksi lan dipasang sesuai karo standar ASTM F2970-13. Ana macem-macem jinis trikolin, uji katrampilan lompat ing macem-macem alangan, mlumpat menyang langit lan nyemplungake basket menyang kranjang, lan uga miwiti dhewe menyang kolam renang paling gedhe! Yen sampeyan seneng olahraga tim, pilih span lan gabungake perang dodgeball trampolin!
Dirancang nganggo merek, tata letak lan papan ing pikiran tim Amerika sing paling apik ngasilake Pengadilan Utama sing ngambah taman trampolin sampeyan. Daya tarik iki bisa digayuh kanthi macem-macem warna amben trampolin sing populer kanggo dipilih lan koleksi pilihan warna reaktif sing kasedhiya kanggo bantalan trampolin lan garis-garis kasur.
Nawakake macem-macem olahraga ing taman trampolin kanggo nambah playability lan tantangan taman kasebut. Iki kalebu lapangan basket sing paling populer, bal Dodge, lan kolam karang utawa kasur udara.


Detail Produk

Wisata

Proyek

Tags Product

Taman trampolin

Dirancang nganggo merek, tata letak lan papan ing pikiran tim Amerika sing paling apik ngasilake Pengadilan Utama sing ngambah taman trampolin sampeyan. Daya tarik iki bisa digayuh kanthi macem-macem warna amben trampolin sing populer kanggo dipilih lan koleksi pilihan warna reaktif sing kasedhiya kanggo bantalan trampolin lan garis-garis kasur.

Nawakake macem-macem olahraga ing taman trampolin kanggo nambah playability lan tantangan taman kasebut. Iki kalebu lapangan basket sing paling populer, bal Dodge, lan kolam karang utawa kasur udara.

7f45759ed341b05c73f12163b781ea9f
A4 (1)
8F3938FB-2F5F-47FE-B684-BED751C933D2-2633-000001DCBC4BC2B2_副本

Taman trampolin kita dirancang, diprodhuksi lan dipasang sesuai karo standar ASTM F2970-13. Ana macem-macem jinis trikolin, uji katrampilan lompat ing macem-macem alangan, mlumpat menyang langit lan nyemplungake basket menyang kranjang, lan uga miwiti dhewe menyang kolam renang paling gedhe! Yen sampeyan seneng olahraga tim, pilih span lan gabungake perang dodgeball trampolin!

Standar safety

1587438060(1)

Taman trampolin kita dirancang, diprodhuksi lan dipasang sesuai karo standar ASTM F2970-13. Ana macem-macem jinis trikolin, uji katrampilan lompat ing macem-macem alangan, mlumpat menyang langit lan nyemplungake basket menyang kranjang, lan uga miwiti dhewe menyang kolam renang paling gedhe! Yen sampeyan seneng olahraga tim, pilih span lan gabungake perang dodgeball trampolin!

Komponen Aman

1
d9c8e3b3e71a8dfe14b1c643504370cb
76774e967d2a217d487eb499e7ea011d

1. Bahan kualitas apik lan praktik manufaktur sing ketat njamin keamanan, kekuatan lan umur dawa.

2.Kami uga nyambungake lumahing trampolin tas sing alus banget, sanajan trampolin mlaku ing pinggir, bisa nyuda kedadeyan kecelakaan.

Lingkungan instalasi 3.Tampol biasane luwih kompleks, kita bakal trampolin ngubengi struktur lan pilar kanggo perawatan paket sing tebal, sanajan ora kena sengaja, uga bisa njamin keamanan kasebut.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Adventure Play Product Catalog100M 3

    Projects

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    

    Entuk Rincian

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita